Over ons

WAT IS DE VINYLCLUB?

De Vinylclub is opgericht om onszelf en hopelijk een hoop andere verstokte vinylliefhebbers een plezier te doen. Wil je namelijk ook graag meer vinyl voor je geld, en baal je vaak van het kleine aanbod en de hoge prijzen dan ben je hier aan het juiste adres.

De Vinylclub levert aan leden die € 9,95 lidmaatschap per maand betalen LP's en CD's tegen de prijs waarvoor winkels en andere muzieksites ze inkopen van platenmaatschappijen en distributeurs. Hierdoor is het lidmaatschapsgeld gemiddeld al na 1 aankoop per maand terugverdiend. De Vinylclub bestaat inmiddels alweer zo’n 5 jaar en was daarmee 1 van de eerste initiatieven in Europa.

Veel plezier gewenst op deze site!

Matthijs en Martijn

VERKOOPPRIJZEN

Wij hebben het volledige aanbod vinyl in ons bestand staan, en leveren tegen inkoopprijs (PPD) + BTW (21%). In de prijzen zoals die vermeld staan op onze website is de BTW al verwerkt.

HET VERNIEUWDE VINYCLUB LIDMAATSCHAP

De Vinylclub is begonnen als leuk initiatief voor een kleine groep vrienden.  Na veel verzoeken hebben we een aantal muziekliefhebbers de kans gekregen om lid te worden van de Vinylclub. En daar hebben we veel van geleerd.

Iedereen wil veel voordeel, maar ook goede service. En dat is best lastig te combineren met lage prijzen. Wij hebben nu een vorm gevonden waarin we het beste van beide kunnen bieden. Een goede klantenservice, snelle verzending, en dat in combinatie met ons complete en actuele aanbod. Samen delen de leden de kosten en kunnen ze daarmee hun Vinylclub tot een succes te maken. Wij werken namelijk niet met klanten maar met leden. Leden die hun kennis delen via social media en gebruik kunnen maken van leuke extra voordelen. Zoals prijsvragen voor concertkaarten en nieuwe albums. Het aantal plekken is beperkt dus weer er snel bij en breng bevriende muziekliefhebbers op de hoogte.

IK BEN AL LID, WAT NU?

Bestaande leden kunnen natuurlijk gebruik blijven maken van hun abonnement.

WAT KRIJG JE BIJ EEN LIDMAATSCHAP?

Het Vinylclub lidmaatschap a € 9,95 per maand..

  • De exclusieve mogelijkheid om vinyl te bestellen tegen inkoopprijs + btw.
  • Het meest complete aanbod lp’s, singles, boxsets op vinyl, in alle genres.
  • Ook honderdduizenden cd’s, dvd’s en merchandise zijn te bestellen.
  • Ons aanbod wordt elke dag bijgewerkt, dus altijd als eerste nieuwe muziek. 
  • Voordelig inkopen van platenspelers. 
  • Een gratis linnen Vinylclub platentas bij je eerste bestelling.
  • Verzending via PostNL of DHL inclusief track en trace tegen kostprijs.
  • Geen extra kosten voor verpakkingsmateriaal en handling.
  • Update van nieuwe releases en aanbiedingen via onze Facebook pagina.
  • De mogelijkheid om zelf tips te delen via onze social media kanalen. 

Om de kosten laag te houden wordt je automatisch 1 jaar lid van de Vinyclub. Het abonnementsgeld wordt bij je eerste bestelling in rekening gebracht. Indien je geen gebruik meer wilt maken van vinylclub.nl heb je de mogelijkheid om 1 maand voor het aflopen van je abonnement op te zeggen.

Zonder een geldig lidmaatschap kan je wel de site bekijken maar geen bestellingen plaatsen.

HOE WERKT HET?

Zoek de platen in ons bestand die je wilt hebben. Bestel ze en reken ze af. Afrekenen kan via iDeal en via Paypal, we brengen de daadwerkelijke kosten hiervoor in rekening. Bestellingen worden direct doorgestuurd naar onze leverancier. Het verloop van je bestelling en de verwachte levertijd kan je volgen door op de homepage te klikken op ‘Bekijk hier je orderstatus’. Wij ontvangen wekelijks zendingen van onze leveranciers. Zo eenvoudig is het.

PRODUCTEN

Goed om te weten: Naast LP's, 12" en 7” singles en EP’s voeren we ook een volledig aanbod CD's en DVD's. Daarnaast kan je boeken, t-shirts en films vinden op de site. Deze kan je vinden onder het kopje 'zoeken'. Alle items verkopen we tegen inkoopprijs + BTW. Hierdoor kan je optimaal van je lidmaatschap profiteren.

RELEASEINFO & FACEBOOK

Wekelijks houden we onze leden op de hoogte van nieuwe releases. Alle informatie die wij ontvangen over aanbiedingen, acties en nieuwe titels plaatsen we minimaal 1x per week op onze Vinylclub.nl Facebook pagina. Alleen leden kunnen hier lid van worden. We plaatsen de releaseinformatie van de groothandels en platenmaatschappijen 1 op 1 op onze facebook pagina. De genoemde prijzen zijn dan ook zonder BTW. Op onze site vind je de prijzen incl btw. De Facebook pagina kan je natuurlijk ook gebruiken om tips te delen. Meld je aan op: https://www.facebook.com/vinylclub.nl

LEVERTIJD

Om onze inkoopprijzen laag te houden werken we met een minimale voorraad. Je bestelling wordt direct verwerkt en geplaatst bij de groothandel of platenmaatschappij. De levertijden die op onze site zijn te vinden (bij de productinformatie) zijn de gemiddelde levertijden, deze kan dus afwijken. Wij zullen er alles aan doen om je bestelling te leveren. Maar mocht dit toch niet binnen 2 weken mogelijk blijken, dan wordt het bedrag van je aanschaf teruggestort. En de overige artikelen uit je bestelling verstuurd.

VERZENDING

Voor verzending werken we met PostNL en daarvoor rekenen we het standaard bedrag van PostNL: € 6,95 voor LP's of € 2,10 voor alles wat door de brievenbus past. De daadwerkelijke kosten. De verpakkingskosten brengen we niet in rekening.

Je bestelling wordt verstuurd als je complete order binnen is.

AFBEELDINGEN EN PRODUCTINFORMATIE

De albumhoezen en aanvullende informatie over een release wordt automatisch aan deze site toegevoegd. Het kan dan ook helaas weleens gebeuren dat er verkeerde informatie bij een item staat. We kunnen hier geen verantwoording voor nemen. Natuurlijk horen we het graag als je iets tegenkomt. Dan passen we dat direct aan.

CREDITS

Helaas blijkt een artikel soms niet leverbaar. Dit wordt automatisch zichtbaar in je order overzicht. 1x in de maand verwerken we de credits van de niet leverbare artikelen. Het geld storten we gewoon terug op je (paypal of bank) rekening.

MEER VINYL VOOR JE GELD!

OOK ALLE CD'S, DVD'S EN MERCHANDISING!

Postnl Visa Mastercard Paypal iDeal